mandag den 3. december 2012

Sunde dressinger og snacks..

Iform har i denne måned en artikel om den lille sunde.. Banditten mange mennesker elsker og hader på engang.. Den er sund, hvis du selv laver dem og laver dem rigtigt velogmærke, når de købes færdige eller til dels færdige er de spækket med salt og usundt fedt, her er der selvfølgelig tale om popcorn.. <3 hvis i vil lave dem selv, skal i stege dem i kokosolie og uden salt, der findes et hav af muligheder at putte på i stedet.. F.eks. Vanille, chili, sourcream, osv. Kun jeres fantasi sætter grænser.. Jeg har hørt om nogle der spiste popcorn ovenpå vanille is, her kunne man jo vælge fitness-is lavet på mælk.. ;) og så toppe med vanille og frysetørret hindbær popcorn..
Popcorn er 100% fuldkornsmel og dermed en fantastisk lille satan.. <3 så venner brug jeres fantasi og pop away..

Dressing på skyr..

Lige en hurtig og lækker dressing, velegnet til lyst kød og grøntsager.. F.eks. Gulerodsstave.. Til 2 pers. 1,5 dl skyr naturel, en halv avokado moses groft, et fed hvidløg, lidt chili og olivenolie og salt efter behov.. Chili og hvidløg hakkes fint og det hele røres sammen.. Og så en lækker og nem dressing som er meget sund..

Her er en dessert dressing som alternativ til den meget lækre vanillesovs som smager fantastisk men desværre er lidt for fed selv hvis man tager liget udgaven..

Til 2 Pers. 

1,5 dl skyr, 0,6 tsk stevia og enten kornene fra en hel vanille stang, eller 1 spks vanillesukker alt efter hvor sød i vil have den.. Denne skal dog gerne stå og trække lidt da stevia gerne skal kunne opløse lidt.. 

Flere dressing og lækre konfekter følger..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar