tirsdag den 5. februar 2013

Nordic race -the warrior

Så fandt jeg ENDELIG tid til at blogge lidt igen :) (men har haft en syg søn med 40 i feber og som også skulle begynde i børnehave, så har været presset)

MEN MEN MEN MEN MEN HAR NU FUNDET DET ULTIMATIVE LØB DENNE SOMMER <3
Jeg og nogle venner og veninder skal deltage i Nordic race i det løb der hedder the warrior det er 14 km løb med 23 forhindringer indlagt i løbet bl.a et kæmpe mudderhul og løb op og ned af skrænter med dæk ;) det bliver pisse sjovt men RØV hårdt.. Men jeg glæder mig MAX til den udfordring.. Løbet er den 9 juni ved Amager så hvis du ikke selv deltager men bor i nærheden skulle du tage og komme og heppe på team hipfitnessmama det bliver legendarisk..

Så har du et firma og trænger til reklame kunne du jo overveje at hjælpe os med et sponsorat så bære vi dit logo på vores outfit den dag.. :) billeder og rapport derfra kommer selvfølgelig på bloggen, facebook og instagram.. Så der skal nok blive lagt mærke til jer..
Vi kunne godt bruge sponsore til hjælp til startgebyr, tøj og tilbehør.. Skriv til Hipfitnessmama@gmail.com hvis du vil hjælpe os.. HUSK AT DET MESTE KAN TRÆKKES FRA I SKAT :D eller du/i kan kommentere dette indlæg.. Vil du med på holdet kan du selvfølgelig rette henvendelse på samme steder..

Håber meget at høre fra jer..

-Anna

Ingen kommentarer:

Send en kommentar